Op Zoek naar Essentiële Gadgets voor Nieuwe Ouders?

Op Zoek naar Essentiële Gadgets voor Nieuwe Ouders?

Inhoudsopgave artikel

Ben je een nieuwe ouder en op zoek naar must-have babyproducten en handige babygadgets? Zoek niet verder! In deze sectie zullen we je alles vertellen over de beste babyuitrusting die het leven van jou en je kleintje gemakkelijker zal maken.

Als kersverse ouder wil je niets liever dan het beste voor je baby. Maar met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke gadgets en producten je echt nodig hebt. Gelukkig zijn wij hier om je te helpen!

We zullen je informeren over de essentiële gadgets die je zeker in huis moet hebben, zodat je goed voorbereid bent op de komst van je baby. Of het nu gaat om handige draagoplossingen, innovatieve voedingsaccessoires of praktische verzorgingsproducten, we hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Daarnaast zullen we ook enkele onmisbare ouderaccessoires bespreken die het leven van nieuwe ouders een stuk gemakkelijker kunnen maken. Van slimme babyfoons tot handige luiertassen, we hebben alle tips en aanbevelingen.

Blijf op de hoogte van onze blogserie en ontdek de beste babyproducten en handige babygadgets die je niet wilt missen. Samen zorgen we ervoor dat jij en je kleintje goed zijn uitgerust voor deze buitengewone reis van het ouderschap.

Onmisbare Ouderaccessoires

Als nieuwe ouder zijn er enkele onmisbare accessoires die je leven een stuk gemakkelijker kunnen maken. Of het nu gaat om het organiseren van spullen, het creëren van een veilige omgeving of het bieden van comfort aan je kleintje, deze accessoires zijn echt onmisbaar.

Een van de must-have ouderaccessoires is een luiertas. Deze handige tas biedt voldoende ruimte voor luiers, doekjes, flesjes en andere benodigdheden voor de baby. Met verschillende compartimenten en handige vakken houd je alles georganiseerd en binnen handbereik. Zo kun je op elk moment voorbereid zijn, waar je ook naartoe gaat.

“Een luiertas is echt een onmisbaar accessoire voor nieuwe ouders. Het maakt het organiseren van alle benodigdheden voor je baby een stuk eenvoudiger en zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt.” – Linda, moeder van twee.

Een andere handige ouderaccessoire is een babyfoon. Met een babyfoon kun je de baby in de gaten houden terwijl je in een andere kamer bent. Moderne babyfoons hebben vaak functies zoals tweerichtingscommunicatie, temperatuurweergave en zelfs videofuncties. Zo kun je gerust zijn, wetende dat je altijd kunt horen of zien hoe het met je kleintje gaat.

Daarnaast zijn er ook speciale draagzakken en draagdoeken die het mogelijk maken om je baby dicht bij je te houden terwijl je je handen vrij hebt. Deze draagoplossingen bieden comfort en stimuleren de hechting tussen jou en je kindje. Bovendien zijn ze handig tijdens het reizen of wandelen, omdat ze je helpen om gemakkelijk door drukke plaatsen te navigeren.

 • Een luiertas
 • Een babyfoon
 • Een draagzak of draagdoek

Deze onmisbare ouderaccessoires zijn slechts enkele voorbeelden van de vele handige gadgets die beschikbaar zijn voor nieuwe ouders. In de volgende sectie zullen we kijken naar must-have babyproducten waar je niet zonder kunt. Blijf lezen!

Must-have Babyproducten

Als nieuwe ouder is het belangrijk om de juiste babyproducten in huis te hebben om de zorg en het comfort van je kleintje te waarborgen. Deze must-have babyproducten zullen je helpen bij het dagelijkse leven met je baby. Ontdek de beste babyuitrusting die je nodig hebt.

1. Babybedje

Een veilig en comfortabel babybedje is essentieel voor een goede nachtrust voor zowel je baby als jezelf. Zorg ervoor dat het bedje voldoet aan alle veiligheidsnormen en gebruik een stevig matrasje.

2. Kinderwagen

Een goede kinderwagen is een must-have voor elke nieuwe ouder. Kies een kinderwagen die past bij jouw levensstijl en behoeften. Denk hierbij aan het gemak van inklappen, manoeuvreerbaarheid en opbergruimte.

3. Babyfoon

Met een betrouwbare babyfoon kun je je baby vanaf een afstand in de gaten houden. Kies een babyfoon met video- en audiofuncties, zodat je altijd kunt zien en horen wat er in de babykamer gebeurt.

4. Babybadje

Een babybadje is noodzakelijk voor het baden van je baby. Kies een badje dat veilig en comfortabel is voor je kleintje. Zorg ook voor de juiste verzorgingsproducten, zoals babyshampoo en zeep.

5. Luieruitrusting

Een goede luieruitrusting is van groot belang. Zorg ervoor dat je voldoende luiers, luiercrème en babydoekjes in huis hebt. Een luieremmer is ook handig om vieze luiers op een hygiënische manier te bewaren.

“Met de juiste babyproducten kun je als nieuwe ouder vol vertrouwen de zorg voor je kleintje tegemoet gaan.”

Met deze must-have babyproducten ben je goed voorbereid op het ouderschap. Zorg ervoor dat je babykamer en uitrusting compleet zijn voordat je kleintje arriveert. Blijf op de hoogte van de beste babyuitrusting en geniet van de bijzondere momenten met je kleintje!

Praktische Babybenodigdheden

Als nieuwe ouder is het belangrijk om goed voorbereid te zijn op de komst van je baby. Gelukkig zijn er praktische babybenodigdheden die het dagelijkse leven een stuk gemakkelijker kunnen maken. Van luiertassen tot voedingsaccessoires, deze items zijn onmisbaar in de uitrusting van elke ouder.

Luiertassen

Een goede luiertas is essentieel voor het organiseren en meenemen van alle benodigdheden voor je baby. Kies voor een ruime tas met verschillende vakken, zodat je alles georganiseerd kunt houden. Een luiertas met een geïsoleerd vak voor flesjes is ook handig voor onderweg.

Voedingsaccessoires

Voeden is een belangrijk onderdeel van de verzorging van je baby. Praktische voedingsaccessoires zoals flesverwarmers, borstvoedingskussens en opbergdozen voor melkpoeder kunnen het voedingsproces vereenvoudigen en comfortabeler maken voor zowel jou als je baby.

Verzorgingsproducten

Voor de dagelijkse verzorging van je baby zijn er diverse praktische verzorgingsproducten beschikbaar. Denk aan babybadjes met ingebouwde thermometer, luieremmers met geurabsorberende technologie en babyweegschalen die het gewicht van je kleintje nauwkeurig bijhouden.

“Met de juiste babybenodigdheden wordt de zorg voor je kleintje een stuk makkelijker en efficiënter.”

Reisaccessoires

Als je onderweg bent met je baby, zijn handige reisaccessoires onmisbaar. Een draagzak of draagdoek zorgt ervoor dat je je baby dicht bij je kunt houden terwijl je je handen vrij hebt. Daarnaast zijn reiswiegjes, autostoeltjes en kinderwagens met gemakkelijke vouwsystemen perfect voor avonturen met je kleintje.

 • Draagzak of draagdoek
 • Reiswiegje
 • Autostoeltje
 • Kinderwagen met gemakkelijk vouwsysteem

Met praktische babybenodigdheden kunnen nieuwe ouders zich beter voorbereiden op de komst van hun baby en het dagelijkse leven met gemak tegemoet gaan. Of het nu gaat om verzorgen, voeden of reizen, deze handige items maken het ouderschap een stuk aangenamer.

Handige Babygizmo’s

Als nieuwe ouder wil je het verzorgen en entertainen van je kleintje zo leuk en eenvoudig mogelijk maken. Gelukkig zijn er tal van handige babygizmo’s die je hierbij kunnen ondersteunen. Van babyfoons tot speelgoed, we hebben alle tips en aanbevelingen om het leven met je baby nog beter te maken.

Een van de onmisbare babygizmo’s is de babyfoon. Met een goede babyfoon kun je altijd een oogje in het zeil houden, zelfs als je niet in dezelfde kamer bent. Zo kun je geruststellen dat je kleintje veilig en wel slaapt, terwijl jij even wat tijd voor jezelf neemt of huishoudelijke taken uitvoert.

Een andere handige babygizmo is een automatische schommelstoel. Deze stoelen zijn perfect om je baby te kalmeren en te wiegen, vooral als je even je handen vol hebt of een momentje voor jezelf nodig hebt. Je kunt zelfs kiezen voor stoelen met verschillende schommelsnelheden en rustgevende muziekopties, zodat je de perfecte instelling kunt vinden voor je kleintje.

Natuurlijk kan speelgoed ook niet ontbreken als het gaat om handige babygizmo’s. Er zijn vele soorten speelgoed beschikbaar die de ontwikkeling en stimulatie van je baby bevorderen. Denk aan kleurrijke rammelaars, zachte knuffels en interactieve speelkleden. Het juiste speelgoed kan niet alleen zorgen voor urenlang vermaak, maar ook de zintuiglijke en motorische vaardigheden van je kleintje helpen ontwikkelen.

Handige babygizmo’s maken het leven van nieuwe ouders een stuk gemakkelijker. Met een babyfoon kun je altijd een oogje in het zeil houden, terwijl een automatische schommelstoel je kleintje kalmeert. En vergeet niet het belang van stimulerend speelgoed voor de ontwikkeling van je baby.

Gelukkig hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de beste babygizmo’s. Wij hebben alle tips en aanbevelingen voor je verzameld, zodat jij gemakkelijk de juiste keuzes kunt maken. Blijf lezen om meer te ontdekken over handige babygizmo’s die het verzorgen en entertainen van je kleintje nog leuker maken!

Essentiële Veiligheidsaccessoires

Veiligheid is van het grootste belang bij het opvoeden van een kind. Als nieuwe ouder wil je er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je huis babyvriendelijk is. Gelukkig zijn er essentiële veiligheidsaccessoires die je hierbij kunnen helpen.

Met deze accessoires kun je een veilige omgeving creëren, waarin je baby zich vrij kan bewegen zonder risico op verwondingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste veiligheidsaccessoires die je kunt overwegen:

 1. Kinderveiligheidssloten: Plaats kinderveiligheidssloten op kastdeuren en lades om te voorkomen dat je kindje gevaarlijke stoffen of scherpe voorwerpen kan bereiken.
 2. Stopcontactbeschermers: Bedek alle stopcontacten in huis met stopcontactbeschermers om te voorkomen dat je baby er met zijn vingers of voorwerpen in kan komen.
 3. Traphekjes: Plaats stevige traphekjes aan de boven- en onderkant van de trap om te voorkomen dat je kindje de trap opklimt en valt.
 4. Hoekbeschermers: Bevestig hoekbeschermers op scherpe meubelhoeken om te voorkomen dat je kindje zich bezeert als hij er tegenaan valt.

Naast deze accessoires is het ook belangrijk om je huis te inspecteren op andere mogelijke gevaren, zoals losliggende kabels, giftige planten en losse voorwerpen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Zorg ervoor dat je huis babyvriendelijk is en vermijd onnodige risico’s.

“Een veilige omgeving is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van je kind. Investeer in de juiste veiligheidsaccessoires en houd je huis babyvriendelijk.” – Dr. Emma de Vries, kinderarts

Door te investeren in essentiële veiligheidsaccessoires kun je gemoedsrust hebben, wetende dat je alles hebt gedaan om de veiligheid van je kind te waarborgen. Neem de tijd om je huis te evalueren en de benodigde veiligheidsmaatregelen te nemen. Zo kun je genieten van het ouderschap zonder je constant zorgen te maken over de veiligheid van je kindje.

Handige Draagoplossingen

Het dragen van je baby kan een geweldige manier zijn om dicht bij elkaar te zijn en tegelijkertijd je handen vrij te houden. Of je nu onderweg bent of gewoon thuis, handige draagoplossingen kunnen het verzorgen en troosten van je kleintje veel gemakkelijker maken.

Er zijn verschillende opties beschikbaar als het gaat om draagoplossingen voor baby’s. Een populaire keuze is de draagzak. Met een draagzak kun je je baby veilig en comfortabel dicht bij je houden terwijl je je handen vrij hebt voor andere taken. Het biedt een knusse en intieme ervaring voor zowel jou als je baby.

Een andere handige draagoplossing is de draagdoek. Een draagdoek biedt flexibiliteit en aanpassingsvermogen, waardoor je je baby op verschillende manieren kunt dragen. Het zachte en ondersteunende materiaal zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring voor zowel ouder als kind.

Naast draagzakken en draagdoeken zijn er ook nog andere handige draagoplossingen beschikbaar, zoals de ringsling en de mei tai. Elk type draagoplossing heeft zijn eigen voordelen en het is belangrijk om te kiezen wat het beste bij jou en je baby past.

Met handige draagoplossingen kun je genieten van de nabijheid van je baby terwijl je toch je handen vrij hebt. Het kan een geweldige manier zijn om een sterke band met je kindje op te bouwen en tegelijkertijd praktisch te blijven in je dagelijkse activiteiten.

handige draagoplossingen

Ontdek de verschillende opties voor handige draagoplossingen en vind degene die het beste bij jou en je baby passen. Het dragen van je kleintje kan een speciale ervaring zijn, dus maak er optimaal gebruik van met de juiste draagoplossing!

Innovatieve Voedingsaccessoires

Het voeden van je baby kan soms een uitdagende taak zijn, vooral als je nog niet helemaal gewend bent aan het proces. Gelukkig zijn er innovatieve voedingsaccessoires op de markt die je kunnen helpen om deze mooie maar soms hectische tijd gemakkelijker te maken.

Een van de belangrijkste innovatieve voedingsaccessoires is een flessenwarmer. Met een flessenwarmer kun je moeiteloos de ideale temperatuur voor de melk van je baby bereiken, zonder te hoeven gissen of het water te warm of te koud is. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je baby altijd comfortabel kan drinken.

Een andere handige accessoire is een automatische melkpoederverdeler. Dit apparaat maakt het afmeten van de juiste hoeveelheid melkpoeder voor elke fles een fluitje van een cent. Hierdoor hoef je geen tijd te verspillen met het handmatig meten van de juiste hoeveelheid poeder en kun je je concentreren op het voeden van je kleintje.

Daarnaast kunnen siliconen voedselzakjes ook erg handig zijn voor het bewaren en meenemen van babyvoeding. Deze zakjes zijn herbruikbaar, lekvrij en nemen weinig ruimte in beslag. Met deze handige voedselzakjes kun je overal gemakkelijk en hygiënisch babyvoeding meenemen, of het nu voor een uitstapje of voor opvang is.

“Met innovatieve voedingsaccessoires kun je het voedingsproces van je baby vereenvoudigen en efficiënter maken. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je de beste zorg kunt bieden.”

Naast deze genoemde accessoires zijn er nog veel meer innovatieve voedingsaccessoires beschikbaar. Van borstvoedingshulpmiddelen tot slimme babyflessen, er is voor elk type voeding en elke ouder wel iets te vinden dat het proces vergemakkelijkt.

Investeer in innovatieve voedingsaccessoires en maak het voeden van je baby een stressvrije en aangename ervaring.

Handige Slaaphulpmiddelen

Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor zowel ouders als baby’s. Het creëren van een comfortabele en veilige slaapomgeving voor je kleintje kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er handige slaaphulpmiddelen beschikbaar die kunnen helpen om een vredige en rustgevende slaaproutine te bevorderen.

De eerste stap naar een goede nachtrust is het creëren van een comfortabel bedje voor je baby. Investeer in een kwalitatief hoogwaardige matras die voldoende ondersteuning biedt en een veilige slaapomgeving bevordert. Combineer dit met zachte beddengoedsets en kies voor ademende materialen zoals katoen om oververhitting te voorkomen.

Een handig slaaphulpmiddel dat veel ouders helpt, is een babyfoon met camera. Hiermee kun je je baby in de gaten houden terwijl hij of zij slaapt, zelfs als je niet in dezelfde kamer bent. De beelden van de camera kunnen via een smartphone of tablet worden bekeken, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden zonder de slaapkamer binnen te hoeven gaan.

Een ander handig hulpmiddel is een baby white noise machine. Dit kleine apparaatje speelt rustgevende geluiden af, zoals het geluid van ruisende golven of een kabbelende beek, waardoor je baby beter kan ontspannen en in slaap kan vallen. White noise kan ook helpen om omgevingsgeluiden te maskeren, zodat je baby minder snel wakker wordt.

Een slaapzakje kan ook een handig hulpmiddel zijn om je baby comfortabel en veilig te laten slapen. In tegenstelling tot dekens kan een slaapzakje niet over het gezichtje van je baby terechtkomen, wat het risico op verstikking vermindert. Daarnaast zorgt een slaapzakje ervoor dat je baby op een constante temperatuur blijft, waardoor schommelingen in de kamertemperatuur geen invloed hebben op de slaapkwaliteit.

Om een rustige en ontspannen sfeer te creëren, kun je gebruik maken van verduisterende gordijnen of rolluiken om het licht buiten te houden. Dit helpt bij het bevorderen van een goede slaap, vooral tijdens dutjes overdag. Daarnaast kunnen knuffels, muziekmobielen en nachtlampjes ook bijdragen aan een rustgevende slaapomgeving voor je kleintje.

Onthoud dat elk kind uniek is en dat niet alle slaaphulpmiddelen voor iedereen werken. Het is belangrijk om de behoeften en voorkeuren van je baby te observeren en aan te passen waar nodig. Met de juiste slaaphulpmiddelen en een consistente routine kun je helpen om een goede slaap te bevorderen voor zowel jou als je baby.

Praktische Verzorgingsproducten

Verzorging is een belangrijk onderdeel van het ouderschap. Als nieuwe ouder wil je ervoor zorgen dat je baby de beste zorg krijgt. Gelukkig zijn er praktische verzorgingsproducten beschikbaar die je kunnen helpen bij de dagelijkse verzorging van je kleintje. Of het nu gaat om badtijd, luiers verschonen of het verzorgen van de gevoelige huid van je baby, deze producten zullen je het leven gemakkelijker maken.

Als het gaat om badtijd, zijn er verschillende praktische producten die je kunt gebruiken. Een babybadje met een ingebouwd zitje is handig omdat het je baby comfort biedt tijdens het badderen. Een badthermometer helpt je ervoor te zorgen dat het water de juiste temperatuur heeft. En vergeet niet de zachte badhanddoeken en washandjes, die perfect zijn voor de gevoelige huid van je kleintje.

Voor het verschonen van luiers zijn er enkele handige verzorgingsproducten die je kunt gebruiken. Een luiertas die speciaal is ontworpen voor het opbergen van luiers en andere verzorgingsbenodigdheden is essentieel voor onderweg. Een luieremmer met deksel helpt nare geurtjes te voorkomen en houdt de luierzone netjes en schoon. Vergeet niet om zachte babydoekjes in huis te hebben, die zacht zijn voor de tere babyhuid en helpen bij het schoonmaken.

Naast badtijd en luiers verschonen, is het verzorgen van de gevoelige huid van je baby ook belangrijk. Kies voor milde verzorgingsproducten zonder schadelijke chemicaliën die de tere huid van je kleintje kunnen irriteren. Babyolie kan helpen de huid gehydrateerd te houden, terwijl babycrème kan helpen bij luieruitslag en andere huidirritaties. Vergeet niet om zonnebrandcrème te gebruiken als je met je baby naar buiten gaat om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Met praktische verzorgingsproducten maak je het leven van jou en je baby gemakkelijker. Kies producten die veilig en geschikt zijn voor de gevoelige huid van je kleintje. Zo geniet je van mooie momenten samen, wetende dat je de beste zorg biedt.

praktische verzorgingsproducten

Handige Reisgadgets

Als je op pad gaat met je kleintje, kunnen handige reisgadgets het leven onderweg een stuk gemakkelijker maken. Of je nu een dagje weg gaat of op vakantie bent, deze slimme gadgets zorgen voor extra comfort en gemak.

Een van de handige reisgadgets die je niet mag missen is een draagbare babybedje. Deze lichtgewicht en inklapbare bedjes zorgen ervoor dat je overal een veilige slaapplek kunt creëren voor je kleintje. Ze zijn eenvoudig op te zetten en op te bergen, waardoor ze ideaal zijn voor reizen.

Een andere nuttige gadget is een compacte kinderwagen. Deze wagens zijn lichtgewicht en gemakkelijk inklapbaar, waardoor ze perfect zijn voor onderweg. Of je nu op een druk vliegveld bent of door smalle straatjes navigeert, een compacte kinderwagen maakt het reizen met je kleintje een stuk comfortabeler.

Andere handige reisgadgets zijn bijvoorbeeld een draagzak, een autozitje met 360 graden draaifunctie en een draagbare flessenwarmer. Deze gadgets maken het reizen met je kindje niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker. Ze zorgen ervoor dat je altijd goed voorbereid bent en je geen zorgen hoeft te maken over de kleine ongemakken die kunnen ontstaan tijdens het reizen.

FAQ

Op zoek naar essentiële gadgets voor nieuwe ouders?

Als nieuwe ouders zijn er veel handige gadgets en must-have babyproducten die je kunnen helpen bij de zorg voor je kleintje. In deze sectie zullen we enkele van de beste babyuitrusting bespreken die je niet wilt missen.

Welke onmisbare ouderaccessoires zijn er voor nieuwe ouders?

Onmisbare ouderaccessoires kunnen je leven als nieuwe ouder gemakkelijker maken. We zullen enkele van deze accessoires bespreken, evenals de nieuwste gadgets die speciaal zijn ontworpen voor nieuwe ouders.

Wat zijn de must-have babyproducten voor nieuwe ouders?

Als nieuwe ouder zijn er bepaalde must-have babyproducten die je in huis moet hebben. In deze sectie zullen we enkele van de beste babyuitrusting bespreken die essentieel zijn voor de zorg en het comfort van je kleintje.

Welke praktische babybenodigdheden zijn er?

Praktische babybenodigdheden kunnen je leven met een baby veel gemakkelijker maken. Van luiertassen tot voedingsaccessoires, we zullen enkele van deze handige items bespreken die je niet wilt missen.

Welke handige babygizmo’s zijn er?

Handige babygizmo’s kunnen je helpen bij de verzorging en het entertainen van je kleintje. In deze sectie zullen we enkele handige babygizmo’s bespreken, zoals babyfoons en speelgoed, evenals handige tips en aanbevelingen.

Welke essentiële veiligheidsaccessoires zijn er?

Veiligheid is van het grootste belang bij het opvoeden van een kind. We zullen enkele essentiële veiligheidsaccessoires bespreken die je kunnen helpen om je huis babyvriendelijk te maken.

Welke handige draagoplossingen zijn er?

Handige draagoplossingen kunnen een geweldige manier zijn om dicht bij je baby te zijn en tegelijkertijd je handen vrij te houden. In deze sectie zullen we enkele handige draagoplossingen bespreken, zoals draagzakken en draagdoeken.

Welke innovatieve voedingsaccessoires zijn er?

Het voeden van je baby kan een uitdagende taak zijn, maar met de juiste voedingsaccessoires kan het een stuk gemakkelijker worden. In deze sectie zullen we innovatieve voedingsaccessoires bespreken die je kunnen helpen tijdens deze mooie maar soms hectische tijd.

Welke handige slaaphulpmiddelen zijn er?

Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor zowel ouders als baby’s. In deze sectie zullen we handige slaaphulpmiddelen bespreken die kunnen helpen bij het creëren van een comfortabele en veilige slaapomgeving voor je kleintje.

Wat zijn enkele praktische verzorgingsproducten voor baby’s?

Verzorging is een belangrijk onderdeel van het ouderschap. We zullen enkele praktische verzorgingsproducten bespreken die je kunnen helpen bij de dagelijkse verzorging van je baby, van badtijd tot luiers verschonen.

Welke handige reisgadgets zijn er voor ouders?

Als je op pad gaat met je kleintje, kunnen handige reisgadgets het leven onderweg een stuk gemakkelijker maken. In deze sectie zullen we enkele handige reisgadgets bespreken die je niet mag missen tijdens je avonturen met je kindje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest